Zelf teksten en plaatjes aanpassen, dat kan met ons content management systeem.

#

Cypher Share biedt twee Content Management Systemen (CMS) aan om ervoor te zorgen dat uw website altijd up-to-date blijft. Het kan voorkomen dat u na oplevering van uw website toch graag wijzigingen wilt doorvoeren, zoals het toevoegen van nieuwe afbeeldingen, het aanpassen van teksten of het toevoegen van een nieuwe pagina met een nieuw project. U wilt dan niet afhankelijk zijn van derden en de veranderingen direct zelf kunnen doorvoeren. Hiervoor bieden wij ons Content Management System aan.


Content Management Syteem Light

Het CMS Light (CMSL) van Cypher Share is een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem dat achter iedere website kan worden geïnstalleerd. Het is niet alleen makkelijk te integreren, maar heeft ook geen database nodig. U krijgt een admin pagina met een loginscherm waarin u moet inloggen voordat u wijzigingen kunt aanbrengen. Vervolgens kunt u alle daarvoor geschikte teksten, links en afbeeldingen aanpassen. Na het aanpassen klikt u simpelweg op de "publish" knop en uw gewenste resultaten worden direct gepubliceerd.

cyphershare content management systeem light login
Via een link op uw pagina logt u in bij uw CMSL
cyphershare content management systeem light change text
Druk op het element dat u wilt aanpassen, daarna kan er gewoon getypt worden.
cyphershare content management systeem light publish
Als alle aanpassingen gedaan zijn druk dan op publish om de aanpassingen door te voeren

Limitaties

Ons CMSL is uitermate geschikt voor het aanpassen van teksten en afbeeldingen, en het aanmaken van nieuwe pagina's. Bovendien kunnen nieuwe pagina's handmatig of automatisch aan de menubalk worden toegevoegd.

Wanneer er echter veel elementen op de website moeten worden toegevoegd of aangepast, is ons Modulair Custom Content Management System (MCCMS) de betere keuze.


Cypher Share Modulair Custom Content Management System

Ons MCCMS is een modulair in te richten CMS waarbij u alleen betaalt voor de benodigde features. Het maakt gebruik van een database die op uw webserver wordt gehost, waarbij alle benodigde gegevens worden opgeslagen. Met ons MCCMS zijn de mogelijkheden een stuk groter dan met onze CMS Light-versie. Naast het gebruik van vaste modules kunnen we ook op maat gemaakte elementen inbouwen die specifiek voor uw doelen geschikt zijn.
Onze modules omvatten onder andere het aanpassen van teksten, het toevoegen van nieuwe items, het genereren van QR-codes voor verschillende doeleinden, het genereren van PDF-bestanden, het maken van rapporten, het versturen van e-mails en het beheren van relaties en restricties.

  • Aanpassen van teksten
  • Toevoegen van nieuwe items zoals projecten, evenementen, producten
  • Genereren van QR codes voor verschillende doelen
  • Genereren van PDF bestanden met bijvoorbeeld certificaten en facturen
  • Maken van rapporten
  • Emails versturen
  • Beheren van relaties en restricties

Cypher Share CMS integreren in een bestaande website

De Cypher Share CMS systemen kunnen in veel gevallen ook worden geïntegreerd bij bestaande websites en applicaties. Heeft u al een website maar is er geen manier om de teksten aan te passen of elementen handmatig toe te voegen? Dan kan het een mooie verbetering zijn om een van onze contenten management systemen toe te voegen aan uw huidige website.

Bent u benieuwd welk Content Management Systeem het beste bij uw behoeften past? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Onze ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen.

Interesse? Neem contact met ons op!

         Whatsapp Ons