Bedrijfsprocessen automatiseren en digitaal integreren in uw website of andere online oplossingen.

#

Bent u veel tijd kwijt aan redundante taken zoals facturatie, klantcontact of aanvragen? Wilt u uw tijd effectiever besteden binnen uw bedrijf? Bij Cypher Share zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsprocessen geautomatiseerd en digitaal geïntegreerd worden in uw website. Op basis van een analyse van uw bedrijfsprocessen kijken we samen met u naar mogelijke oplossingen en verbeteringen en ontwikkelen we automatisering op maat. Denk hier bijvoorbeeld automatische facturatie en geautomatiseerd contact met uw klant. Daarnaast bieden wij QR-code services en streaming-ready integratie in uw website. Door het automatiseren van deze processen bespaart u tijd en kunt u eenvoudig en efficient contact onderhouden met uw klanten.

  • Automatische facturatie naar uw klanten.
  • Geautomatiseerd mailcontact met uw klanten en relaties.
  • Volledig ingerichte back-end processen voor klantbeheer
  • Streaming ready service integratie.
  • QR code activated feedback.

Neem contact met ons op als u vragen heeft, dan kunnen we samen kijken wat de beste oplossing voor u is.

Waarom automatiseren?

De automatisering van bedrijfsprocessen elimineert de knelpunten die leiden tot verloren tijd en inkomsten. Als gevolg ontstaat er verbetering in efficiëntie en controle die zich verspreidt naar elk onderdeel van de organisatie - van verhoogde productiviteit en compliance tot betere klantervaring en prestaties.

#

Tijdbesparend - Automatisering van bedrijfsprocessen bespaart uw medewerkers veel tijd en stelt hen in staat slimmer te werken. Door terugkerende handelingen en taken te automatiseren en in uw website te integreren, hebben werknemers meer tijd om zich te concentreren op werk dat kritisch denken en creativiteit vereist.

Minimalisatie van fouten - In tegenstelling tot mensen vergeten computers niet. Bovendien worden ze nooit moe of afgeleid. Daarom helpt het automatiseren van processen bedrijven om de kans op menselijke fouten drastisch te verminderen.

Verbeterde standaardisatie - Verschillende medewerkers voeren dezelfde processen vaak op verschillende manieren uit. Automatiseringsoplossingen daarentegen volgen altijd dezelfde stappen om taken te voltooien en wijken hier nooit vanaf. Automatisering van bedrijfsprocessen helpen daarom processen te standaardiseren, consistente resultaten te behalen en de transparantie in de hele organisatie te vergroten.

Schaalbaarheid - Handmatige processen zijn niet schaalbaar genoeg en kunnen de bedrijfsgroei belemmeren. Het handmatig factureren van honderd klanten vereist bijvoorbeeld veel meer middelen dan het factureren van tien, en bedrijven kunnen dit niet altijd aan. Machines kunnen veel sneller meerdere taken tegelijk uitvoeren dan een mens. Daarom kunnen ze gemakkelijk een aanzienlijke toename van de werklast, vraag en het klantenbestand aan.

Hogere winst - Hoewel routinematige processen noodzakelijk zijn voor het functioneren van elk bedrijf, creëren ze geen waarde voor uw klanten. Met automatisering van bedrijfsprocessen kan uw organisaties de winstgevendheid vergroten door meer tijd effectiever te besteden aan activiteiten die waarde toevoegen aan hun klanten.

Interesse? Neem contact met ons op!

         Whatsapp Ons