#

Voor veel MKB ondernemers is ICT een hoofdpijndossier. Waar het een booster zou moeten zijn voor de succesfactor van het bedrijf, wordt het toch vaak gezien als vervelende kostenpost.
Vaak zien wij dat huidige oplossingen niet optimaal zijn ingericht en dat er veel tijd- of kwaliteitswinst te behalen valt met een ICT-systeem op maat. Hierbij zijn er veelal veel meer mogelijkheden dan bij het afnemen van een standaard softwarepakket.
Met een strak en zakelijk website-design kunnen er meer zakelijke klanten worden getrokke en met een creatiever design kan de focus meer worden gelegd op de consumentenmarkt. Wij proberen eerst uw bedrijf en klanten te begrijpen voordat we aan de slag gaan; een eerste impressie is immers heel erg belangrijk online. Met een klik op de knop zijn potentiële klanten alweer weg. Oog voor detail is nodig om een solide basis neer te zetten zodat u als ondernemer kan doen wat u het liefste doet: met uw eigen zaak bezig zijn. Cypher Share kijkt grondig met u mee, waar we samen kijken naar de huidige operaties binnen uw bedrijf en zo een passend advies kunnen geven over een plan van aanpak. Hierbij proberen we zo veel mogelijk bestaande onderdelen te gebruiken. Wist u bijvoorbeeld dat er een grote kans is dat uw huidige webserver, waar de website gehost wordt, geautomatiseerd emails kan versturen? Of dat deze zelfde webserver PDF documenten kan genereren? Zo is er voor veel bedrijven is er veel tijdswinst te boeken door bepaalde processen te automatiseren. Hierbij is het ontzettend belangrijk om goed advies te krijgen. Je wilt immers niet investeren in een systeem dat uiteindelijk niet naar wens is.
Neem geheel vrijblijvend een keer contact met ons op. Dan leggen we u graag uit hoe we te werk gaan en hoe we u kunnen helpen.

  • Advies speciaal voor uw bedrijf.
  • Bijpassend IT-systeem.
  • Verassend lage prijs.
  • Tijdswinst door middel van automatiseren.

Wilt u ook een ICT oplossing op maat? Neem dan gerust contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact met ons op!

         Whatsapp Ons